Vrapimi i Pavarësisë, 17.02.2019 Kosovë

Më datë 17 Shkurt 2019, u organizua “Vrapimi i Pavarësisë” në rrugët e qytetit të Vitisë, me rastin e festimit të ditës së pavarësisë së Kosovës.
Në këtë aktivitet mori pjesë dhe atleti i Federatës Shqiptare të Atletikës, Ilir Këllëzi, i cili arriti të fitonte vendin e parë në garën e 10km meshkuj (të rritur)
Për të parë rezultatet e vendeve të para të këtij aktiviteti klikoni këtu.