Vrapimi i Pavarësisë së Kosovës, 17.02.2020

Në rrugët e qytetit të Vitisë është zhvilluar aktiviteti “Vrapimi i Pavarësisë së Kosovës”.
Në këtë event morën pjesë dhe garues të moshave të ndryshme nga Shqipëria, ku ndër ta atleti Ilir Këllëzi është ngjitur në podiumin e vendit të 3-të me rezultatin 35:24 në disiplinën 10 km për “Senior”.

Rezultatet e aktivitetit.

Foto të aktivitetit.