Vrapimi i Pavarsise Junik Kosove 17 Shkurt 2018

 

Me 17 Shkurt 2018 ne Junik te Kosoves u zhvillua aktiviteti i pervitshem tashme “Vrapimi i Pavarsise”.
Federata Shqiptare e Atletikes ishte e perfaqesuar nga atleti profesionist per distancat e gjata Ilir Kellezi.
Kete vit Ilir Kellezi u shpall fitues i vendit te 2,por duhet permendur fakti qe ai ka qene fitues i vendit te pare ne plot 6 garat paraardhese te viteve te kaluara.

Vlen per tu permendur gjithashtu qe ne aktivitet u zhvillua dhe gare veteranesh ku nuk mungonin dhe veteran nga Shqiperia si Gazmend Shehu,Stefanoq Godella,Sotir Çiriaçi,Gilman Drishta,Vashi Faniku,Kajo Miftarago,Spartak Muka.

Rezultatet e garave mund ti gjeni duke klikuar Ketu

Disa foto te eventit mund ti shikoni duke klikuar Ketu