“Vrapo Kundër Korrupsionit” 08.02.2020

Më datë 08 Shkurt 2020, është zhvilluar aktiviteti “Vrapo Kundër Korrupsionit” tek Liqeni Artificial në Tiranë.
Sportistë si dhe të apasionuar të sportit të moshave të ndryshme morën pjesë në këtë vrapim.
I pranishëm gjithashtu ishte edhe ambasadori i Bashkimit Europian, Luigi Soreca, i cili theksoi se të luftosh korrupsionin është përgjegjësi e të gjithë shoqërisë.

Rezultatet e 3 vendeve të para për çdo disiplinë do e gjeni këtu.

Foto gjatë aktivitetit.