World Athletic Day 08/05/2016

World Athletic Day ne atletike eshte zhvilluar dhe ne Shqiperi, ndersa Federata Shqiptare e Atletikes kishte zgjedhur Peshkopine.Ne kete eveniment kane qene te pranishem presidenti i Federates Shqiptare te Atletikes zoti Gjergj Ruli,Sekretari i pergjithshem zoti Nikolin Dionisi si dhe Shefi i Finances se FSHA zoti Igli Binjaku.Ne “World Athletic Day” ishte e ftuar edhe Zonja e Pare e qytetit te Peshkopise ,Tefta Xhelili se bashku me Sekretarin e klubit shumesportesh “Korabi”. Aktiviteti eshte zhvilluar edhe ne kujdesin e mesuesve te shkolles 9-vjecare “Demir Gashi” si dhe te gjimnazit “Said Nedeni”.Gjithashtu ka qene e pranishme edhe Inspektorja e Sektori Kulturës Edukimit Komunikimit dhe Çështjeve Gjinore ,zonja Leonora Mazari.

Ne “World Athletic Day”, Sekretari i pergjithshem i FSHA-se  Nikolin Dionisi, duke qene edhe lektor i certifikuar nga nderkombetaret, ka mbajtur disa leksione per menyren e te sterviturit te femijeve,kurse i gjithe aktiviteti eshte bere me bazen materiale qe ka ardhur nga Federata Boterore e Atletikes per kete pune.

Per te pare listen e personave te pranishem ne “World Athletic Day” klikoni ketu

Per te pare me shume foto klikoni ketu.