World Athletics Championships Oregon

Atletja shqiptarja Luiza Gega është renditur e 5-ta në garën 3000 m/p në Botërorin e Atletikës në Oregon të SHBA-së. Luiza Gega ka thyer rekordin kombëtar duke kapur kohën 9 minuta, 10 sekonda e 4 të qindtat .
Pak ditë më parë, atletja Luiza Gega fitoi medalje ari në lojërat Mesdhetare me kohën 9:14 dhe e ka përmirësuar kohën me 4 sekonda në Botërorin e Atletikës.
Ky është një sukses i jashtëzakonshëm për atleten dhe për Federatën Shqiptare të Atletikës.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *