World Athletics Day , Korçë 09.05.2015

Ne kuader te dites nderkombetare te sportit te atletikes, Federata Shqiptare e Atletikes, me mbeshtetje nga IAAF(Federata Boterore e Atletikes), organizoi aktivitetin World Athletics Day ne Korçë, ne Stadiumin e Skenderbeut. Qellimi i aktivitetit eshte promovimi i sportit te atletikes neper shkolla, per t’ju mesuar te rinjve kulturen e sportit, dhe per te luftuar obezitetin apo semundje te tjera. Moren pjese nxenes nga te gjitha shkollat e qytetit te Korçë, dhe pati rezultate premtuese. Me poshte mund te shihni edhe disa foto.

Per me shume foto, kliko ketu.

Per te pare rezultatet, kliko ketu.