World Mountain Running Championships

Me 11 shtator 2016 ne Sapareva-Banya te Bullgarise u zhvillua aktiviteti “World Mountain Running Championships”. Ne kete aktivitet Shqiperia u perfaqesua me 2 atletet Kledis Malo (Junior Men) si dhe Ilir Kellezi (Senior Men). Trajneri i ekipit kombetar ishte Juxhin Cili. Pjesemarrja ne kete aktivitet ishte e gjere me 323 atlete nga 32 shtete te ndryshme te botes. Ne fund te eventit u zhvillua ceremonia e mbylljes si dhe u prezantua qe vitin e ardhshem kampionati i 33 Boteror i Vrapimit ne Mal do te zhvillohet  ne Premana (Lecco) te Italise.

20160910_1740241