XXI Internacional Athletic Meeting Bar, MNE (01.05.2015)

Si çdo vit edhe kete vit Shqiperia mori pjese ne takimin nderkombetar te atletikes te zhvilluar ne Bar, Mal i Zi, i cili u zhvillua ne daten 1 Maj 2015. Federata vuri ne dispozicion nje autobuz komod, te madh 50 vendesh, sipas kerkeses se komitetit drejtues, dhe pervec atleteve u derguan edhe gjyqtare, per shkembim ekspierience. Pjesmarrja ishte e gjere dhe rezultatet e arritura ishin te kenaqshme duke arritur vende te para dhe te dyta ne disiplina te ndryshme. Me poshte mund te shihni edhe disa foto.

Per me shume foto, kliko ketu.

Per te pare rezultatet, kliko ketu.