XXII International Athletic Meeting Bar, MNE (01.05.2016)

Si çdo vit edhe kete vit Shqiperia mori pjese ne takimin e 22 nderkombetar te atletikes te zhvilluar ne Bar, Mal i Zi, i cili u zhvillua ne daten 1 Maj 2016. . Pjesmarrja ishte e gjere dhe rezultatet e arritura ishin te kenaqshme duke arritur vende te para dhe te dyta ne disiplina te ndryshme.Nga keto vlen te permendet atleti Izmir Smajlaj i cili arriti rezultatin 7,58 ne kercim se gjati per meshkuj duke u klasifikuar fituesi i vendit te 1.

Me poshte do te gjeni dhe rezultatet e atleteve tane nga Shqiperia per aktivitetin International Athletic Meeting XXII Bar 2016.

Per te pare rezultatet kliko ketu.